Laden...
Naar Facebook

Macarons

 

Bij Sector 3 kunt u terecht voor luxe lekkernijen. Het meest trots zijn we op onze heerlijke verse macarons in wel 20 verschillende smaken. Daarnaast hebben we ook elke maand een 'macaron van de maand'.

Macarons zijn de bekende kleurrijke koekjes uit Frankrijk. Het is een combinatie tussen een meringue op basis van amandelmeel en een ganache die de koekjes bij elkaar houdt.  Deze combinatie van structuur en smaak zorgt voor een zoete sensatie die u niet snel zal vergeten.

Onze macarons worden met de hand gemaakt door Tout, een eigentijdse patisserie uit Amsterdam. Met gevoel voor de klassieke inslag waardoor zowel de vormgeving als smaakbeleving u zullen verrassen.

De macarons zijn los per stuk te koop, of in mooie giftboxen. Grote aantallen is uiteraard ook mogelijk, voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken of uw bruiloft. Het is mogelijk om kleuren en smaken naar wens aan te passen of zelfs een logo of een naam op de macarons te plaatsen. Of wat dacht u van de nieuwste trend op macarongebied, de macarontoren? In plaats van de geijkte bruidstaart een kleurrijke toren waar de gasten allemaal een macaron van af kunnen pakken?

Wij durven te beweren dat we de allerbeste macarons van Utrecht hebben. Komt u snel de proef op de som nemen?

 

×